Vrienden & Sponsoren

Waarom is het goed LASO te steunen?

Vrienden en sponsoren maken de extraatjes mogelijk: aanschaf van speciale bladmuziek, organiseren van workshops, een concert met een speciale solist. Het LASO heeft nog niet alle registers (voldoende) bezet. Dit betekent dat voor concerten meestal een beroep moet worden gedaan op gastmuzikanten. Uiteraard hangt daar ook een prijskaartje aan.

Het LASO blijft steeds op zoek te gaan naar aanvullende en alternatieve inkomstenbronnen, maar jij kunt ons ook helpen door onze concerten te bezoeken en/of ons financieel te ondersteunen.

Dit kan op twee manieren.

LASO-vrienden

  • Het LASO heeft, net als veel muziekgezelschappen, een groep VRIENDEN om zich heen staan. Hun financiële steun van minimaal € 25,- per jaar, stelt het orkest mede in staat concerten te blijven geven, instrumenten aan te schaffen of te repareren. Als dank ontvangt een VRIEND één gratis toegangskaartje voor een, door het orkest bepaald concert en wordt men op de hoogte gehouden van onze muzikale activiteiten.

Sponsoren

  • Sponsoren zijn onmisbaar. Mocht jij of jouw bedrijf sponsor willen worden van het LASO, dan komt jouw (bedrijfs)naam als dank hieronder prominent in beeld. Tevens wordt jouw (bedrijfs)naam vermeld in onze programmaboekjes.

Onderstaande instanties/bedrijven/personen gingen je met veel enthousiasme voor.