Sponsoren & vrienden

Waarom is het goed LASO te steunen?

Sponsors maken de extraatjes mogelijk: aanschaf van speciale bladmuziek, organiseren van workshops, een concert met een speciale solist.
Het LASO heeft nog niet alle registers (voldoende) bezet. Dit betekent dat voor concerten meestal een beroep moet worden gedaan op “uithulpen”.  Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan.
Het LASO blijft steeds op zoek te gaan naar aanvullende en alternatieve inkomstenbronnen.

LASO-vrienden

Het LASO heeft, net als veel muziekgezelschappen, een groep VRIENDEN om zich heen staan. Hun financiële steun van minimaal € 25,- per jaar, stelt het orkest mede in staat concerten te blijven geven, instrumenten aan te schaffen of te repareren.

Als dank ontvangt een VRIEND één gratis toegangskaartje voor een, door het orkest bepaald concert. Daarnaast ontvangt hij/zij tweemaal per jaar de Nieuwsbrief.

Sponsoren:

Gemeente Landgraaf : www.landgraaf.nl

Caruda ICT : www.caruda.nl

Frans Gijzels Stichting: www.rotary.nl

Stichting ABeL: www.abel-landgraaf.nl

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen.
LASO probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Wij maken geen gebruik van cookies op deze website.