Contact

Voorzitter

Ellen Hendriks

Secretaris

Hans van Gennip
secretaris@lasolandgraaf.nl

Penningmeester

Hella Heusschen

Vice voorzitter

Edith Tofohr

Voor meer informatie of contact kunt u onderstaand contactformulier invullen. Rechtstreeks contact opnemen met een van onderstaande personen mag natuurlijk ook.

Repetities LASO
Het Landgraafs Symfonie Orkest repeteert iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:15 uur.

Repetitiezaal:
Harmoniezaal SUN-plein 19
6373 LG Landgraaf (Nieuwenhagen)
U bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen.

Lid worden
Eerst op proef? Ja, dat kan!
Wanneer je geïnteresseerd bent in het LASO en je overweegt om lid te worden van ons symfonieorkest, dan geven wij je daar graag alle gelegenheid voor.

De eerste vier weken c.q. repetitieavonden mag je bijwonen, zonder dat je contributie verschuldigd bent. Meespelen met andere orkestleden mag al vanaf de eerste repetitieavond.

10 + 6 =

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen.
LASO probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Wij maken geen gebruik van cookies op deze website.