Dirigent Landgraafs symfonie orkest

Dirigent

Dirigent Christiaan Janssen schrijft en bewerkt muziek en inspireert het orkest tot uitvoeringen op hoog niveau.
LASO voert symfonieën, pop en film muziek uit en begeleidt koren en bekende solisten.

In het orkest musiceren vele talentvolle amateur musici tot semi profs. LASO is een publiekstrekker en speelt voor volle zalen.
Ondersteund door een grote vriendenkring werkt het orkest aan de muzikale toekomst onder de professionele leiding van Christiaan Janssen.
Het muzikale repertoire is veelzijdig.
Naast klassieke muziek vindt het LASO het belangrijk dat muziek gespeeld wordt die ook haar jonge leden aanspreekt. Met hun wensen wordt rekening gehouden.

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen.
LASO probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Wij maken geen gebruik van cookies op deze website.