Nieuws & Kalender

 

Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes en onze kalender.

Nieuws
LAndgraafs Symfonie Orkest werd in 1982 opgericht.

Kalender

Jubileum concert LASO 40 jaar
Zondag 2 oktober 14.00 uur
Burgerhoes Raadhuis Landgraaf
Solist “Mirjam Erkens” Sopraan              http://www.gkc1845.nl/gkc-hulsberg/dirigent/

Entree € 5,00 
Kaartverkoop aan balie bij gemeentehuis Landgraaf
Kaartverkoop aan kassa op 2 oktober tegen contante betaling
reserveren via e-mail                                secretaris@lasolandgraaf.nl

Gemeente Landgraaf      40 jaar

 

Mirjam Erkens zong reeds op 6-jarige leeftijd in het gemengd koor van haar geboorteplaats Nieuwenhagerheide. Twee jaar later kreeg zij de eerste pianolessen. Vanaf 1985 volgde zij het conservatorium in Maastricht. Hier studeerde zij de hoofdvakken schoolmuziek -met koordirectie en piano als specialisatie- en solozang bij de Hongaarse zangpedagoog Boldisar Keönch. In het hoofdvak solozang bekwaamde zij zich verder aan de Musikhochschule Köln bij Professor Elisabeth Ksoll. In 1994 voltooide zij de opera-opleiding en vertolkte ondermeer de rol van Susanna in Mozarts opera “Le Nozze di Figaro”. Mirjam heeft eveneens grote affiniteit met de Duitse en Franse liedkunst. Tijdens haar studies aan diverse conservatoria ontwikkelde Mirjam zich als een veelzijdig musicus, die zich thuis voelt in meerdere genres en stijlen. Mirjam Erkens leidde verder zangkoren in Hoensbroek (1988-1991) en Klimmen (1989-2003) en dirigeert sinds 2003 het Gemengd Koor St.-Caecilia Hulsberg. Tevens is zij als docent werkzaam bij Stichting Muziekschool Kerkrade en Stichting SCHUNCK* Muziek en Dans. Regelmatig verleent zij als solist haar medewerking aan concerten en projecten in zowel binnen- als buitenland.<br />

met Naam van de artiest

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen.
LASO probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Wij maken geen gebruik van cookies op deze website.