Landgraafs Symfonie Orkest

Sponsoren en vrienden

Waarom is het goed LASO te steunen ? 

Sponsors maken de extraatjes mogelijk: aanschaf van speciale bladmuziek, organiseren van workshops, een concert met een speciale solist.
Het LASO heeft nog niet alle registers (voldoende) bezet. Dit betekent dat voor concerten meestal een beroep moet worden gedaan op “uithulpen”.  Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan.
Het LASO blijft steeds op zoek te gaan naar aanvullende en alternatieve inkomstenbronnen.

Sponsors :

LASO-vrienden

Het LASO heeft, net als veel muziekgezelschappen, een groep VRIENDEN om zich heen staan. Hun financiële steun van minimaal € 25,- per jaar, stelt het orkest mede in staat concerten te blijven geven, instrumenten aan te schaffen of te repareren.

Als dank ontvangt een VRIEND één gratis toegangskaartje voor een, door het orkest bepaald concert. Daarnaast ontvangt hij/zij tweemaal per jaar de Nieuwsbrief.

 

Repetities

Kom gerust een kijken!

Het Landgraafs Symfonie Orkest repeteert iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Repetitiezaal: Harmoniezaal SUN-plein 19 6373 LG Landgraaf (Nieuwenhagen) 

Lid worden

Eerst op proef? Ja, dat kan!
Wanneer je geïnteresseerd bent in het LASO en je overweegt om lid te worden van ons symfonieorkest, dan geven wij je daar graag alle gelegenheid voor.

De eerste vier weken c.q. repetitieavonden mag je bijwonen, zonder dat je contributie verschuldigd bent. Meespelen met andere orkestleden mag al vanaf de eerste repetitieavond.