Landgraafs Symfonie Orkest

Concertmeester

Concertmeester van het LASO Michel Awouters studeerde aan de befaamde Frans Liszt Academie te Budapest. Als concertviolist gaf hij daar vele concerten.  Michel was violist in het beroemde kamerorkest I Fiammingi.  Samen met zijn vrouw Veronique was Michel jaren violist in het Johan Strauss Orkest van André Rieu. Met Andre Rieu reisden ze wereldwijd en hadden veel succes. Onder leiding van Ludo Claesen geeft Michel met het Collegium Musicum en o.a.het Kamerkoor Maastricht regelmatig concerten in Nederland en België. In december gaf Michel een solo optreden, begeleid door groot symfonie-orkest, de vertolking van Zigeunerweisen van Sarasate was een groot succes. Michel staat bekend om zijn prachtige toon en techniek tevens is hij een uitstekende en sympathieke pedagoog. 

Michiel Awouters

Repetities

Kom gerust een kijken!

Het Landgraafs Symfonie Orkest repeteert iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Repetitiezaal: Harmoniezaal SUN-plein 19 6373 LG Landgraaf (Nieuwenhagen) 

Lid worden

Eerst op proef? Ja, dat kan!
Wanneer je geïnteresseerd bent in het LASO en je overweegt om lid te worden van ons symfonieorkest, dan geven wij je daar graag alle gelegenheid voor.

De eerste vier weken c.q. repetitieavonden mag je bijwonen, zonder dat je contributie verschuldigd bent. Meespelen met andere orkestleden mag al vanaf de eerste repetitieavond.