Landgraafs Symfonie Orkest

Nieuws & kalender

Concerten

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BURGERHOES Concert

Op 28 oktober van 11.00-12.30 uur vindt voor de derde keer het Burgerhoes concert plaats.

Een nieuwe kans om het orkest met zijn jongere en oudere muzikanten te beluisteren. Gespeeld wordt film-, opera- en operettemuziek. Daarnaast zal de concertmeester van het LASO, Michel Awouters, de Romance in F van Beethoven spelen.

Toegangsprijs is € 10,-. Kinderen jonger dan 12 jaar en onder begeleiding van een volwassene, zijn gratis.

Ingang: Raadhuisplein Landgraaf.

Kaartjes kunt u al reserveren via mail: dwapeeters@home.nl 

Michiel Awouters

Concertmeester van het LASO, Michel Awouters, zal soleren met  de Romance in F van L. von Beethoven.

Michel studeerde aan de befaamde Frans Liszt Academie te Budapest. Als concertviolist gaf hij daar vele concerten.  Hij was violist in het beroemde kamerorkest I Fiammingi.  Samen met zijn vrouw Veronique was Michel jaren violist in het Johan Strauss Orkest van André Rieu. Onder leiding van Ludo Claesen geeft Michel met het Collegium Musicum en o.a.het Kamerkoor Maastricht regelmatig concerten in Nederland en België.  Michel staat bekend om zijn prachtige toon en techniek tevens is hij een uitstekende en sympathieke pedagoog. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Concert met NEW SOUND

Het gemengd koor NEW SOUND bestaat 25 jaar. Het LASO zal dit jubileum muzikaal begeleiden en daarnaast enkele stukken voor alleen het orkest spelen. 

Locatie: Brandpoort,  Hoogstraat 191, 6373 HS Landgraaf

Tijd: 19.30-23.00 uur

Entreeprijs: nog niet bekend

Solistenmiddag

In december zal een solistenmiddag plaatsvinden in plaats van een solistenavond.  Exacte datum en tijd worden nog bekend gemaakt. De entree is wederom gratis; een vrije gave welkom.

Muzikanten van het orkest treden op als solist, in ensembles en/of begeleid door dirigent Paul Theunissen.  Luister onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie: Harmoniezaal, Sunplein 19 te Landgraaf. Gratis parkeren op het plein.

Repetities

Kom gerust een kijken!

Het Landgraafs Symfonie Orkest repeteert iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Repetitiezaal: Harmoniezaal SUN-plein 19 6373 LG Landgraaf (Nieuwenhagen) Voor meer informatie: Thea Peeters, tel : 045-5743235 email: dwapeeters@home.nl

Lid worden

Eerst op proef? Ja, dat kan!
Wanneer je geïnteresseerd bent in het LASO en je overweegt om lid te worden van ons symfonieorkest, dan geven wij je daar graag alle gelegenheid voor.

De eerste vier weken c.q. repetitieavonden mag je bijwonen, zonder dat je contributie verschuldigd bent. Meespelen met andere orkestleden mag al vanaf de eerste repetitieavond. Meer informatie? U kunt ook bellen naar Philomene Horck tel : 045-5311298