Concertmeester

Concertmeester van het LASO Michel Awouters studeerde aan de befaamde Frans Liszt Academie te Budapest. Als concertviolist gaf hij daar vele concerten.  Michel was violist in het beroemde kamerorkest I Fiammingi.  Samen met zijn vrouw Veronique was Michel jaren violist in het Johan Strauss Orkest van André Rieu. Met Andre Rieu reisden ze wereldwijd en hadden veel succes. Onder leiding van Ludo Claesen geeft Michel met het Collegium Musicum en o.a.het Kamerkoor Maastricht regelmatig concerten in Nederland en België. In december gaf Michel een solo optreden, begeleid door groot symfonie-orkest, de vertolking van Zigeunerweisen van Sarasate was een groot succes. Michel staat bekend om zijn prachtige toon en techniek tevens is hij een uitstekende en sympathieke pedagoog. 

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen.
LASO probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Wij maken geen gebruik van cookies op deze website.